Kasım 2019 Haberleri

Gomis'ten

Gomis'ten "geri dönüş" paylaşımı! Bafetimbi Gomis, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Barcelona'da Ousmane Dembele şoku

Barcelona'da Ousmane Dembele şoku Barcelona'da sakatlık şoku yaşanıyor. Katalan ekibinin Fransız yıldızı Ousmane Dembele 10 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'ye iki müjde birden! Kadroya alındılar

Fenerbahçe'ye iki müjde birden! Kadroya alındılar Fenerbahçe'de sahalardan uzunca bir süre ayrı kalacağı ifade edilen Vedat Muriqi, takıma erken döndü. Kosovalı golcü, Göztepe ile oynanacak maçın kadrosuna dahil edildi. Öte yandan Max Kruse'nin de uzun süre sonra kafilede yer aldığı belirtildi.

Zlatan İbrahimovic saldırganlar için harekete geçti

Zlatan İbrahimovic saldırganlar için harekete geçti Zlatan Ibrahımovic'in İsveç'teki heykeli gündemden düşmüyor. Yıldız futbolcu, heykeline saldıran Malmö taraftarları hakkında suç duyurusu yaptı.

Jan Kozak Abdullah Avcı ile arasındaki kavga hakkında konuştu

Jan Kozak'tan o kavga ile ilgili açıklama! Slovan Bratislava'nın teknik direktörü Jan Kozak, Abdullah Avcı'nın kendisine sarf ettiği sözlerle ilgili soru sorulması gerektiği ifadeleri üzerine açıklama yaptı.

Arsenal'da Unai Emery dönemi sona erdi

Arsenal'da Unai Emery dönemi sona erdi Mesut Özil'in formasını giydiği Arsenal'de teknik direktör Unai Emery'nin görevine son verildi.

Rodriguez Galatasaray'a mı geliyor?

Rodriguez Galatasaray'a mı geliyor? Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın İtalya’da Milan forması giyen Ricardo Rodriguez’i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Futbolcunun menajeri Gianluca de Domenico konuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER