Eylül 2018 Haberleri

Messi'den savunmaya eleştiri

Messi'den savunmaya eleştiri Son 3 maçta 7 puan kaybeden Barcelona'da Messi, Athletic Bilbao maçında yedek soyundu. 1-1 biten maçın ardından ise savunmadaki arkadaşlarını eleştirdi.

Yeşil sahaların tek kulüplük yıldızları

Yeşil sahaların tek kulüplük yıldızları Xavi: 1991 yılında henüz 18 yaşındayken barcelona'nın a takımına yükseldi. 1998 yılından bu yana kadrosunda yer aldığı ispanyol devinin forması altında 300'ün üzerinde maça çıktı.

Emre Belözoğlu geri dönüyor!

Emre Belözoğlu geri dönüyor! Turuncu-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak. Medipol Başakşehir'de cezası sona eren ve sakatlığı geçen kaptan Emre Belözoğlu, bu mücadelede takımındaki yerini alabilecek.

Kylian Mbappe için çılgın transfer teklifi!

Kylian Mbappe için çılgın transfer teklifi! Son Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'yla şampiyonluğa ulaşan Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe ile ilgili Ada basınından gündem yaratacak bir transfer iddiası geldi.

En aykırı gol sevinçleri

En aykırı gol sevinçleri Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Modric'in kullandığı telefon sosyal medyayı salladı

Modric'in kullandığı telefon sosyal medyayı salladı Real Madrid'in yıldızı Luka Modric, kullandığı cep telefonuyla gündem oldu.

Bu işaretler ne anlama geliyor?

Bu işaretler ne anlama geliyor? Voleybolcuların yaptığı bu işaretler ne anlama geliyor?

TREND HABERLER
TREND HABERLER