Eylül 2018 Haberleri

Galatasaray'da genel kurul toplantısı başladı

Galatasaray'da genel kurul toplantısı başladı Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı başladı.

Cristiano Ronaldo'dan FIFA'ya eleştiri!

Cristiano Ronaldo'dan FIFA'ya eleştiri! Juventus'un Portekizli Dünya yıldızı Ronaldo, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalara imza attı.

 Rıdvan Dilmen'dan çarpıcı hakem yorumu

Rıdvan Dilmen'dan çarpıcı hakem yorumu Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Erzurumspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe ile 40. Randevuda

Çaykur Rizespor Fenerbahçe ile 40. Randevuda Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 7. haftasında evinde karşılaşacağı Fenerbahçe ile 40. kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin fos transferleri

Fenerbahçe'nin fos transferleri Büyük umutlarla başlayan yeni takım macerası hüsranla bitebiliyor. Bir zamanlar Fenerbahçe'ye gelen bazı futbolcular bu katagoriye giriyor. Kimler mi?

Spor yazarları Galatasaray-Erzurumspor maçı için neler yazdı?

Spor yazarları Galatasaray-Erzurumspor maçı için neler yazdı? Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında son sıradaki Erzurumspor'u 1-0 yenmesinin ardından spor yazarları değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray taraftarı tribünde hayatını kaybetti

Galatasaray taraftarı tribünde hayatını kaybetti Galatasaray, BB Erzurumspor maçı sırasında Burhan Kütüklüoğlu isimli bir taraftarın vefat ettiğini açıkladı ve başsağlığı diledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER