Eylül 2018 Haberleri

Emre Akbaba en az 2 ay sahalardan uzak kalacak

Emre Akbaba en az 2 ay sahalardan uzak kalacak Erzurumspor maçında sakatlanan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Emre Akbaba'nın yarın sabah ameliyat olacağı açıklanırken tam 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Porto maçında takımdaki yerini alamayacak. Eren Derdiyok'un ise 10 gün forma giyemeyeceği öğrenildi.

En yaratıcı pankart hangisi?

En yaratıcı pankart hangisi? Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Beşiktaş'ın ilk hedefi Pelle

Beşiktaş'ın ilk hedefi Pelle Mevcut forvetlerden istediği verimi alamayan Beşiktaş, devre arasında İtalyan golcü Graziano Pelle'yi kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Fenerbahçe için İngiltere'den sürpriz transfer iddiası!

Fenerbahçe için İngiltere'den sürpriz transfer iddiası! İngiltere'nin önemli yayın organlarından Sky Sports, Fenerbahçe için bomba bir iddia ortaya attı.

Trabzonspor'da Olcay Şahan idmandan gönderildi

Trabzonspor'da Olcay Şahan idmandan gönderildi Trabzonspor, Kasımpaşa maçı için son antrenmanını dün gerçekleştirdi. Çalışmada isteksiz ve mutsuz gözüken Olcay Şahan, teknik direktör Ünal Karaman'la bir görüşme gerçekleştirdi...

Fenerbahçe'de Phillip Cocu bir ilk peşinde

Fenerbahçe'de Phillip Cocu bir ilk peşinde Hollandalı teknik adam 9 resmi maçta da farklı kadroyla sahaya çıktı. Ancak bu hafta geleneği bozacak görünüyor. Cocu, yarınki Rizespor mücadelesinde, geçtiğimiz hafta derbide tercih ettiği 11’i görevlendirebilir.

TFF fırtına nedeniyle maçları iptal etti!

TFF fırtına nedeniyle maçları iptal etti! Hafta sonu İzmir’e ulaşması beklenen tropikal fırtına nedeniyle maçları iptal etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER