Eylül 2018 Haberleri

Juventus Napoli'yi rahat yendi

Juventus Napoli'yi rahat yendi İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 7. haftasında lider Juventus, konuk ettiği Napoli'yi 3-1 yendi.

Chelsea Liverpool ile berabere kaldı

Chelsea Liverpool ile berabere kaldı İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Chelsea, Liverpool ile 1-1 berabere kaldı.

Şenol Güneş’ten Gary Medel’e övgü

Şenol Güneş’ten Gary Medel’e övgü Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklama yaptı. Güneş, sol bekte forma giyen Gary Medel'in performansını övdü

Cenk Tosun siftah yaptı Everton kazandı

Cenk Tosun siftah yaptı Everton kazandı İngiltere Premier Ligi'nde Cenk Tosun'un bu sezon ilk golünü attığı maçta Everton, Fulham'ı 3-0 yendi.

Beşiktaş Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, Vagner Love ve Ricardo Quaresma'nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kayserispor ise Fenerbahçe galibiyetinden sonra ligde üst üste üçüncü maçını da kaybetti.

Beşiktaş Kayserispor maçı fotoğrafları

Beşiktaş Kayserispor maçı fotoğrafları Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kayserispor'u ağırladı.

Roma derbide Lazio'yu ezdi

Roma derbide Lazio'yu ezdi İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma, konuk ettiği Lazio'yu 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER