Eylül 2018 Haberleri

Eboue teknik direktör oluyor

Eboue teknik direktör oluyor Eboue, Gana Ligi takımlarından Asante Kotoko kulübünde teknik direktör olarak sahalara dönmeyi planlıyor.

Fatih Terim'den galibiyet yorumu

Fatih Terim'den galibiyet yorumu Galatasaray'ın konuğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında oyunu değerlendiren Fatih Terim, "10 veya üstü önemli pozisyonumuz var. Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı bir zaman geçirdik. Bizim veya bizim gibi takımların en önemli kırılma noktası goldür" dedi.

Galatasaray-Erzurumspor maçı sonucu ve geniş özeti

Galatasaray-Erzurumspor maçı sonucu ve geniş özeti Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta heyecanı Galatasaray Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ile başladı. Galatasaray, zorlandığı maçta konuğunu 1-0'lık skorla mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Galatasaray'da Emre Akbaba sakatlandı!

Galatasaray'da Emre Akbaba sakatlandı! Süper Lig'in 7. haftasında Erzurumspor'u ağırlayan Galatasaray'da sakatlanan Emre Akbaba oyundan alındı.

Lionel Messi kadroya çağrılmadı!

Lionel Messi kadroya çağrılmadı! Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, Arjantin'in Irak ve Brezilya ile oynayacağı maçların kadrosuna çağrılmadı.

TFF Kulüp Lisans Kurulu'ndan 3 kulübe puan silme cezası!

TFF Kulüp Lisans Kurulu'ndan 3 kulübe puan silme cezası! TFF Kulüp Lisans Kurulu, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor ve Manisaspor'a 3 puan silme cezası verdi.

Galatasaray-Erzurumspor maçı fotoğrafları

Galatasaray-Erzurumspor maçı fotoğrafları Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında son sıradaki Erzurumspor'u konuk etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER