BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş’ten Gary Medel’e övgü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklama yaptı. Güneş, sol bekte forma giyen Gary Medel'in performansını övdü

Şenol Güneş’ten Gary Medel’e övgü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazandıkları Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, “Kendi sahamızda seyircimiz önünde kontrol bizdeydi. Olumsuz saha şartlarını da düşünürsek kazanmayı hak eden takımdık. Oyuncularım gayret gösterdi. Rakip de kendi çapında hızlı hücuma çıkmaya çalıştı. Moral ve güven olarak önde olunca 2-0’la maçı kapattık.” dedi.

Kayserispor’u değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Rakibin savunmasında iyi oyuncuları var fakat maç kaybından sonra güven ve moral kaybı olunca dirençleri düşüyor. Attığımız gol sonrasında oyun rahatladı. Bizim için kazanmış olmak iyiydi.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan sakat ve cezalı oyunculara rağmen sahaya çıkan futbolcuların futbolunu öven Güneş, “Sahaya eksik çıkmıyoruz sonuçta. Elimizdeki oyuncuların ne verdiği önemli olan. Sol bekte oynamasına rağmen hemen hemen sahanın yıldızıydı Medel. Takımın parçası olmak önemli. Sürekli gol yiyen takım olarak bu maçı gol yemeden kapatmak iyi oldu. Kendi doğrularımızla, kendi oyunumuzla başarılı olmayı düşünüyoruz ve bunu da bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Beşiktaş Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER