Eylül 2018 Haberleri

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı fotoğrafları

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı fotoğrafları Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oldu.

Göztepe Konyaspor maçı golleri ve özeti

Göztepe Konyaspor maçı golleri ve özeti Spor Toto Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor'u ağırlayan Göztepe taraftarının desteğiyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Comolli tesadüfü

Fenerbahçe'de Comolli tesadüfü Transfer döneminde sportif direktör Comolli'nin listesinde olan ve Fenerbahçe'nin talip olduğu isimlerle ilgili ortaya çıkan tesadüf şaşırttı.

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles'e büyük onur

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles'e büyük onur Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alex Telles, kulübü Porto tarafından yılın futbolcusu seçildi. 25 yaşındaki sol bek, hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili de konuştu.

Başkan Benfica maçı sonrası oyuncusuna kafa attı

Başkan Benfica maçı sonrası oyuncusuna kafa attı Portekiz'de Portimonense ile Benfica arasında oynanan U23 müsabakası sonrası, Portimonense Başkanı Rodiney Sampaio'nin, Sporting Lizbon'dan kiralanan Rafael Barbosa'ya kafa attığı iddia edildi.

Bursasporlu taraftarlar Beşiktaşlı taraftarı linç etti

Bursasporlu taraftarlar Beşiktaşlı taraftarı linç etti Sosyal medyada bugün paylaşılan bir video gündeme oturdu. Görüntülerde Bursaasporlu taraftarların, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmeye çalıştıkları görülüyor. Konuyla ilgili resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmazken taraftarın durumu ise bilinmiyor.

Boluspor İstanbul'da 3 attı 3 aldı

Boluspor İstanbul'da 3 attı 3 aldı Spor Toto 1. Lig'de 7. hafta karşılaşmasında Boluspor, deplasmanda İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER