Eylül 2018 Haberleri

Bursasporlu taraftarlar Beşiktaşlı vatandaşa saldırdı

Bursasporlu taraftarlar Beşiktaşlı vatandaşa saldırdı Sivasspor deplasmanına giden Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş forması giyen bir vatandaşa saldırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü büyük tepki topladı.

Lewis Hamilton Rusya'da da kazandı

Lewis Hamilton Rusya'da da kazandı Lewis Hamilton, Rusya GP'sini kazandı ve 5 yarış kala Sebastian Vettel ile arasındaki puan farkını 50'ye çıkardı.

Madrid derbisi başladığı gibi bitti

Madrid derbisi başladığı gibi bitti Real Madrid ve Atletico Madrid'in kozlarını paylaştığı derbide gol sesi çıkmadı.

Galatasaray'da sakatların son durumu

Galatasaray'da sakatların son durumu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında Porto ile çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sivasspor Bursaspor maçı golleri ve özeti

Sivasspor Bursaspor maçı golleri ve özeti Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Bursaspor'a bir darbe de Sivasspor'dan geldi. Kırmızı-beyazlı ekip kendi sahasında Timsah'ı Robinho'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Emre Akbaba ilk yarıyı kapattı

Emre Akbaba ilk yarıyı kapattı Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba ameliyat edildi. Yıldız futbolcunun 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Swansea Ayew için indirim yapmaya hazır

Swansea Ayew için indirim yapmaya hazır Ayew'in bonservisini elinde bulunduran Swansea City, oyuncuyu yüksek maliyetinden dolayı Fenerbahçe'ye satmak istiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER