Eylül 2018 Haberleri

Ali Koç: Bu formanın ağırlığının farkında değiller

Ali Koç: Bu formanın ağırlığının farkında değiller Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olurken başkan Ali Koç, Fenerbahçe taraftarına konuşma yaptı.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında VAR arızası!

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında VAR arızası! Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ikinci yarısının son bölümlerinde "Video Yardımcı Hakem" sisteminde kısa süreli bir arıza yaşandı.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında heyecan Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ile devam etti. Ev sahibi Rizespor, şok bir skorla sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe 7 puanla 14. sırada kalırken geçen sezon Akhisarspor'la üç kez Fenerbahçe'yi yenen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Rize serüvenine de Fenerbahçe galibiyetiyle başladı.

Rıdvan Dilmen: Bu Fenerbahçe rezalet

Rıdvan Dilmen: Bu Fenerbahçe rezalet Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'yi Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Sevilla maçında tribün çöktü 8 kişi hastanelik oldu!

Sevilla maçında tribün çöktü 8 kişi hastanelik oldu! La Liga'da Sevilla'nın deplasmanda Eibar'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada, konuk ekibin taraftarlarının bulunduğu tribün çöktü.

Göztepe'nin gol makinesi Yasin Öztekin!

Göztepe'nin gol makinesi Yasin Öztekin! Süper Lig'de Yasin Öztekin fırtınası esiyor... 31 yaşındaki forvet Atiker Konyaspor ağlarını da havalandırdı, 3 maçta gol sayısını 4'e yükseltti. Yasin'in ayrıca 2 de asisti bulunuyor...

Balıkesirspor Baltok sahasında Altay'ı devirdi

Balıkesirspor Baltok sahasında Altay'ı devirdi Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Balıkesirspor Baltok, sahasında Altay'ı 2-1 yendi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER