Temmuz 2017 Haberleri

Sezonun ilk El Clasico'su Barcelona'nın

Sezonun ilk El Clasico'su Barcelona'nın Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Barcelona ezeli rakibi Real Madrid'i 3-2 mağlup etti.

Takımını kümede tuttu Kasımpaşa'ya geldi

Takımını kümede tuttu Kasımpaşa'ya geldi Kasımpaşa, Venezuelalı kanat oyuncusu Jhon Murillo'yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer etti.

Lucescu Galatasaray'a 8 maddelik rapor sundu

Lucescu Galatasaray'a 8 maddelik rapor sundu Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un üzerinde bir pozisyona getirilmek için görüşülen Mircea Lucescu, sarı-kırmızılılardan düşünmek için süre istemişti.

Beşiktaş'ta Volkan Şen sürprizi

Beşiktaş'ta Volkan Şen sürprizi Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, eski öğrencisi Volkan Şen transferi için Fikret Orman'la görüştü.

Yıldırım Demirören Türk futbolunu böyle bitirdi

Yıldırım Demirören Türk futbolunu böyle bitirdi Süper Lig’de tribünlerin doluluk oranı yüzde 30. Demirören ve ekibi, çözüm bulmayı değil koltuğunu korumayı tercih ediyor.

Hannover 96 Emre Mor transferinden vazgeçti!

Hannover 96 Emre Mor transferinden vazgeçti! Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'nın kulüp menajeri Horst Heldt, Borussia Dortmund'un Milli yıldızı Emre Mor'un transferinden vazgeçtiklerini belirtti.

Fenerbahçeli basketbolcu Jan Vesely evlendi

Fenerbahçeli basketbolcu Jan Vesely evlendi Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı'nın Çek oyuncusu Jan Vesely evlendi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER