Temmuz 2017 Haberleri

Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a övgü dolu sözler

Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a övgü dolu sözler Zeljko Obradovic ülkesinde verdiği röportajda Fenerbahçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Fatih Terim için olay yaratacak sözler!

Fenerbahçe'den Fatih Terim için olay yaratacak sözler! Fenerbahçe'nin, Yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve yüksek divan kurulu üyelerinin katılımıyla yüksek divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Burak Yılmaz yola çıktı! İşte anlaşma detayları

Burak Yılmaz yola çıktı! İşte anlaşma detayları Kulübü Beijing’i ikna eden Burak Yılmaz, iki gün içerisinde İstanbul’da olacak. .

Trabzonspor transferi resmen açıkladı

Trabzonspor transferi resmen açıkladı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, Hırvatistan Milli Takımı oyuncularından Tomislav Zubcic ile anlaşmaya vardı.

Antalyaspor kancayı taktı! Süper Lig'e 2 yıldız isim

Antalyaspor kancayı taktı! Süper Lig'e 2 yıldız isim Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, ABD 1. Ligi MLS ekibi Toronto’da forma giyen İtalyan orta saha oyuncusu Sebastian Giovinco ve Fransa’nın PSG takımında oynayan Hatem Ben Arfa’yı transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe’nin borcu açıklandı

Fenerbahçe’nin borcu açıklandı Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu toplantısında sarı-lacivertli kulübün borcu açıklandı.

Mustafa Denizli'den Arda Turan yorumu

Mustafa Denizli'den Arda Turan yorumu Canlı yayına katılan Teknik Direktör Mustafa Denizli, Arda Turan ve Burak Yılmaz ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER