Temmuz 2017 Haberleri

Mustafa Denizli'den Milli Takım yanıtı

Mustafa Denizli'den Milli Takım yanıtı Türk futbolunun en deneyimli teknik direktörlerinden olan ve Milli Takım'da Fatih Terim'in yerine gelmesi muhtemel en büyük adaylardan gösterilen Mustafa Denizli, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cengiz Ünder'den duygusal paylaşım

Cengiz Ünder'den duygusal paylaşım Başakşehir'den Roma'ya transfer olan milli futbolcu Cengiz Ünder, Başakşehir'e ve Roma'ya transfer olduğu dönemlerde oluşturulan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Başakşehir'de kombine satışları patladı! Rekor...

Başakşehir'de kombine satışları patladı! Rekor... Medipol Başakşehir, başarı basamaklarını bir bir tırmanırken, futbolseverler de desteğini artırdı. Kombine sayısı şimdiden 5 bin oldu...

Süper Lig'de Volkan Şen sürprizi

Süper Lig'de Volkan Şen sürprizi Fenerbahçe’den ayrılan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, 3. kez Yeşil-Beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da Marouane Fellaini bombası

Galatasaray'da Marouane Fellaini bombası Transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Manchester United'tan Belçikalı orta saha Marouane Fellaini'yi transfer ediyor.

Artık paranın üzerinde  Ibrahimovic var

Artık paranın üzerinde Ibrahimovic var İsveç, 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in portresini 1000 kronluk banknota koydu.

FİFA bu tişörtün cezasını kesti

FİFA bu tişörtün cezasını kesti FIFA, Katar Futbol Federasyonu'na, futbolcularının Katar Emiri'nin fotoğrafı olan tişört giymesi nedeniyle para ve kınama cezası verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER