Temmuz 2017 Haberleri

Mehmet Demirkol’dan Şener Özbayraklı yorumu!

Mehmet Demirkol’dan Şener Özbayraklı yorumu! Mehmet Demirkol Sturm Graz-Fenerbahçe maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Ronaldo için sürpriz transfer iddiası

Ronaldo için sürpriz transfer iddiası Avrupada transferin en hızlı takımlarından birisi olan Milan'ın Cristiano Ronaldo'nun menajeri ile görüştüğü iddia edildi.

Başakşehir'den Galatasaray'a transfer çalımı

Başakşehir'den Galatasaray'a transfer çalımı Mert Günok, Galatasaray'ın Muslera ile sözleşme uzatmasının ardından ani bir kararla Başakşehir'e transfer oldu.

Armadaki haç yüzünden takımdan ayrıldı

Armadaki haç yüzünden takımdan ayrıldı Arnavut asıllı futbolcu Florent Osmani, temmuzda transfer olduğu Makedonya Birinci Futbol Ligi ekibi Üsküp'ten, armasındaki haç nedeniyle ayrılma kararı aldı.

Galatasaray'da Fatih Terim baskısı

Galatasaray'da Fatih Terim baskısı Sarı-Kırmızılı camia ve taraftarlar, takımın başına Fatih Terim’in getirilmesi için yönetime büyük baskı yapıyor. Lucescu girişimlerine rağmen, başkan Özbek’in her an sürpriz bir Terim hamlesi yapabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe Sevilla'nın teklifini kabul etti

Fenerbahçe Sevilla'nın teklifini kabul etti Fenerbahçe, İspanyol ekibinin yaptığı 10 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Kjaer’in yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda gecenin sonuçları

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda gecenin sonuçları UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçları tamamlandı. İşte sonuçlar...

TREND HABERLER
TREND HABERLER