Temmuz 2017 Haberleri

Sosa'dan Trabzonspor'a müjdeli haber

Sosa'dan Trabzonspor'a müjdeli haber Önümüzdeki sezon güçlü ve alternatifli bir kadro kurarak zirveye oynamak isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, 10 numara bölgesi için yönetimden transfer talebinde bulundu.

Galatasaray'da Lucescu ve Terim savaşı

Galatasaray'da Lucescu ve Terim savaşı Basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal, Lucescu ile Romanya’dan yaptığı görüşmeden olumlu sonuçla döndü. Yönetimde bir kesim, Luce’nin gelmesiyle Fatih Terim’in önünü kesmeyi düşünüyor. Başkan Özbek’in gönlü ise Terim’den yana.

Fenerbahçe’ye iki forvetinden kötü haber

Fenerbahçe’ye iki forvetinden kötü haber Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz'la oynayacağı rövanş mücadelesi öncesinde iki futbolcusundan kötü haber aldı.

Felipe Melo'nun sözleşmesi fesh edildi

Felipe Melo'nun sözleşmesi fesh edildi Felipe Melo, kulübü Palmeiras ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti. 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu boşa çıktı.

Trabzonspor'a çifte müjde!

Trabzonspor'a çifte müjde! Trabzonspor'un Serdar Taşçı ve Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Mitroglou operasyonu

Beşiktaş'ta Mitroglou operasyonu Beşiktaş’ta 10’a yakın golcü adayından sonuç çıkmaması üzerine başkan Orman ipleri eline aldı. Benfica’lı yıldız Mitroglou'nun menajeri ve avukatıyla İstanbul’da bir araya gelecek.

Barcelona'dan Galatasaray'a Arda Turan cevabı!

Barcelona'dan Galatasaray'a Arda Turan cevabı! İspanyol basını, Galatasaray'ın Arda Turan için yaptığı kiralama teklifinin kabul edilmediğini yazdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER