Temmuz 2017 Haberleri

Fernando'dan Galatasaray'ı şoke eden cevap

Fernando'dan Galatasaray'ı şoke eden cevap Galatasaray'ın transferi için kulübü Manchester City'le anlaştığı Fernando'dan ilginç bir açıklama geldi.

FETÖ'den gözaltına alınan Bekir İrtegün serbest bırakıldı

FETÖ'den gözaltına alınan Bekir İrtegün serbest bırakıldı Bekir İrtegün, dün FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı 'Bylock'u kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı

Cenk Ergün'den transfer müjdesi

Cenk Ergün'den transfer müjdesi Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, basınla sohbet toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akhisar Belediyespor ile Karabükspor yenişemedi

Akhisar Belediyespor ile Karabükspor yenişemedi Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması

Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, bugün düzenlediği basın toplantısında adının Türkiye A Milli Takım'ı ile anılması ve takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Türk hakem maçta hayat kurtardı

Türk hakem maçta hayat kurtardı Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda oynanan Brezilya - Büyük Britanya maçında Türk hakem, çarpışma sonrası dili boğazına kaçan futbolcunun hayatını kurtardı.

Lucas Perez Deportivo'ya geri dönüyor

Lucas Perez Deportivo'ya geri dönüyor Adı Fenerbahçe ile de anılan Lucas Perez, eski kulübü Deportivo La Coruna'ya dönüyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER