Temmuz 2017 Haberleri

Macaristan'ta zafer Sebastian Vettel'in

Macaristan'ta zafer Sebastian Vettel'in Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 11. yarışı Macaristan Grand Prix'sinde, Ferrari takımının Alman pilotu Sebastian Vettel birinci oldu.

Beşiktaş Lens'le anlaşmaya vardı!

Beşiktaş Lens'le anlaşmaya vardı! Beşiktaş, Jeremain Lens ile anlaşmaya vardı. Siyah Beyazlı ekip Lens'in kulübü Sunderland'le görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu Fethiye'de kutlandı

Beşiktaş'ın şampiyonluğu Fethiye'de kutlandı Beşiktaş'ın 15. şampiyonluğu için Fethiye Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları'nın ev sahipliğinde şampiyonluk balosu düzenlendi.

Kjaer'in veliahtı Osmanlı ile anlaştı

Kjaer'in veliahtı Osmanlı ile anlaştı Osmanlıspor bir süredir uğraş verdiği Andreas Maxsö'de mutlu sona ulaştı, Nordsjaelland Kulübü transferi resmi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a dev çalım

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a dev çalım Fenerbahçe, Kjaer'in satışından gelecek paranın büyük kısmını Aboubakar'ın transferi için kullanmayı planlıyor.

Podolski yeni takımında süper başladı

Podolski yeni takımında süper başladı Japonya Ligi'nde Vissel Kobe'ye transfer olan Lukas Podolski, ilk resmi maçında 2 gol atarak takımına galibiyeti getirdi.

Fenerbahçe Stoch için gelen teklifi kabul etti

Fenerbahçe Stoch için gelen teklifi kabul etti Fenerbahçe, Akdeniz ekibi Alanyaspor'un Miroslav Stoch için yaptığı teklifi kabul etti. Slovak oyuncu kendisine önerilen parayı kabul ederse takımdan ayrılacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER