Temmuz 2017 Haberleri

 Rıdvan Dilmen ve Milli Takım iddiası!

Rıdvan Dilmen ve Milli Takım iddiası! Türkiye Futbol Federasyonu'nda "Milli Takımlar Sorumlusu" görevi için Rıdvan Dilmen'in ismi geçiyor.

Tudor'a kamp zehir oldu!

Tudor'a kamp zehir oldu! Galatasaray’da sezonun başlamasına kısa bir süre kala teknik direktör belirsizliği sürerken, takımıyla birlikte Avusturya’ya giden Igor Tudor’un aklı İstanbul’da kaldı.

Fenerbahçe'ye Polonyalı golcü

Fenerbahçe'ye Polonyalı golcü Aykut Kocaman, forvet bölgesi için Belçika'da gol kralı olan Lukasz Teodorczyk'in alınmasını istedi.

Ünal Aysal'dan Fatih Terim yorumu

Ünal Aysal'dan Fatih Terim yorumu Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Milli Takım'dan ayrılan Fatih Terim'in, sarı-kırmızılılara dönme ihtimalini değerlendirdi.

El Clásico zaferi sonrası Arda Turan'dan şok hareket

El Clásico zaferi sonrası Arda Turan'dan şok hareket Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Real Madrid'i yenerek Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nı kaldırdıkları fotoğrafa girmedi, tek başına arkada bekledi.

Fellaini'nin menajeri açıkladı! 5 yıllık anlaşma...

Fellaini'nin menajeri açıkladı! 5 yıllık anlaşma... Galatasaray, orta saha bölgesine Fernando'dan sonra Fellaini'yi de transfer etti.

Sezonun ilk El Clasico'su Barcelona'nın

Sezonun ilk El Clasico'su Barcelona'nın Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Barcelona ezeli rakibi Real Madrid'i 3-2 mağlup etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER