Temmuz 2017 Haberleri

Fenerbahçe'de Sturm Graz hazırlığı sürüyor

Fenerbahçe'de Sturm Graz hazırlığı sürüyor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında 3 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda Sturm Graz ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanlarla sürdürdü.

Trabzonspor'un maçı sessiz bitti

Trabzonspor'un maçı sessiz bitti Trabzonspor Futbol Takımı, Slovakya kampının son gününde Hollanda Birinci Lig ekiplerinden Heerenveen ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da!

Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da" dedi.

Milliler Olimpiyat şampiyonu oldu

Milliler Olimpiyat şampiyonu oldu Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Erkek Milli Futbol Takımı, normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 berabere biten finalde Ukrayna'yı penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Fatih Terim açıkladı! Ben istifa etmedim!

Fatih Terim açıkladı! Ben istifa etmedim! Eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, istifa olayı hakkında açıklama yaptı

Galatasaray taraftarları Felipe Melo için kampanya başlattı!

Galatasaray taraftarları Felipe Melo için kampanya başlattı! 2011-2015 yılları arasında Galatasaray'da top koşturan Felipe Melo'yla ilgili flaş gelişme yaşandı.

Fenerbahçe Ben Arfa'da mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe Ben Arfa'da mutlu sona ulaştı Fenerbahçe, Simon Kjaer'in Sevilla'nın yolunu tutmasıyla birlikte transferde düğmeye bastı. Ben Arfa ile anlaşma sağlayan Sarı Lacivertli ekip forvet transferinde de gaza bastı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER