YAZARLAR

CAS cezayı onamalı!!!

CAS cezayı onamalı!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe CAS davasını gereksiz yere açtı. Takım zaten Avrupa’ya gitme yasağı olmasa da gidemiyor. Uefa Avrupa ligi var demeyin. Orada her takım var. Önemli olan şampiyonlar liginde olmaktır. Cas cezayı onasın bari de taraftar her yıl aynı çileyi çekmesin.

Şampiyonlar ligi prestij sağlamaktır.

Kulübe maddi kazanç sağlamaktır.

Takımın adını tüm dünyaya duyurmak ve yabancı oyuncuların transferini kolaylaştırmaktır.

Taraftarını mutlu etmektir.

Bunun gibi örnekleri sıralayabiliriz. Fenerbahçe taraftarına bu eziyeti yaşatan yönetimin hala yerinde duruyor olması son derece vahimdir. Bu takımda herkes suçlu ama Aziz Yıldırım suçlu değil öyle mi? Zico, Daum, Aragones, Aykut Kocaman, Alex suçlu ama Aziz Yıldırım suçlu değil. Mantık bu…

Emin olun tüm Galatasaray’lılar Aziz Yıldırım’ın takımda kalmasını canı gönülden istiyordur. Aziz Yıldırım varsa onların kupa almaları daha kolay oluyor. Onun döneminde Galatasaray en çok şampiyonluğunu yaşamıştır. Şimdi Uefa, Tahkim, Cas diye milleti kandırmasınlar. Uefa zaten vereceği cezayı belirlemiş. Cas, Uefa’nın kararını görmezden gelmez.

Her yıl Şampiyonlar ligi faciası yaşamak demek Galatasaray’a sponsor olmak demektir. Kendi alacağın maddi geliri Galatasaray’a hediye etmek demektir. Avrupa’da Fenerbahçe değil Galatasaray daha çok tanınacak demektir. Artık Avrupalı bile öğrendi. Bizim takımda kim olursa olsun, hangi transferi yaparsak yapalım adamların elenmek gibi bir korkusu yok. Bu takımın sistemi olmadığı için yarın Messi ve Neymar aynı anda gelsin onlar bile bu düzene ayak uydururlar. Takıma gelen bozuluyor. Aykut Kocaman defansif oynatıyor, skora yatıyor dedik, Ersun Yanal geldi daha kötüsü oldu. Takım iki pas yapamaz oldu. Eskiden kendi sahamızda bari pas yapıyorduk. Önemli maçlarda kazanabiliyorduk. Rakip karşısında ezilmiyorduk. Şimdi elini kolunu sallayarak ceza sahasına giren gol atıyor. Bu takımdaki eksikler ve fazlalık adamları görmemek ne anlama geliyor. Bu takımdan Krasiç, Cristian ve Yobo gönderilmeli ama gönderemiyorlar. Takımdan gönderilen Stoch yanılmıyorsam 2 maçta 2 gol attı.

Fenerbahçe için kurtuluş Aziz Yıldırım’ın acilen takımdan gitmesidir. Fenerbahçe’nin başka şansı yok.

Galatasaray taraftarı bile artık Aziz Yıldırım başkan, Galatasaray şampiyon diyorsa biraz olsun Aziz Yıldırım’ın düşünmesi gerekmez mi?

Fenerbahçe’nin menfaatlerini düşünüyorsan bırak artık. Bu takımın Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran gibi yöneticilere ihtiyacı var. Aziz Yıldırım gitmediği sürece kimi transfer edersen et, hangi hocayı getirirsen getir durum değişmeyecek. Fenerbahçe camiası bunun farkına varmalıdır. Körü körüne destek olanlarda artık hatasını anlamalıdır. Önemli olan Aziz Yıldırım değil Fenerbahçe’dir…

Yorumlar
TREND HABERLER