Mart 2020 Haberleri

Club Brugge'den Mbaye Diagne için sert sözler

Club Brugge'den Mbaye Diagne için sert sözler Galatasaray'dan Club Brugge'ye kiralık olarak giden Mbaye Diagne ile ilgili kulübün genel menajeri çok sert sözler söyledi. Diagne'den kurtulmak istediklerini ifade eden menajer DEvy Rigaux olay açıklamalar yaptı.

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması Fenerbahçe ile adı sık sık gündeme gelen, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ile ilgili menajerinden açıklama geldi. Mesut Özil, Fenerbahçe'ye gelecek mi? İşte menajerinden açıklama...

Fatih Terim’e corona virüs nereden bulaştı? Doktoru açıkladı

Fatih Terim’e corona virüs nereden bulaştı? Doktoru açıkladı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yaptırdığı corona virüs testinin sonucunun pozitif çıkmasından sonra hastanede tedavi görmeye başladı. Peki Fatih Terim’e corona virüsü nereden bulaştı? Doktoru konuya dair önemli şeyler açıkladı.

Atalanta Valencia maçı İtalya için biyolojik bombaydı!

O maç biyolojik bir bombaydı! İtalya’da corona virüsün yayılma sebebi olarak Atalanta – Valencia maçı gösteriliyor. Yapılan bu maç sonrası corona virüsünün ülkede patlama yaparak hızla yayılması ortaya atılan iddiayı güçlendiriyor.

Galatasaray'ın 23 yıl sonraki Fenerbahçe zaferi geçersiz mi sayılacak?

23 yıl sonraki Fenerbahçe zaferi geçersiz mi sayılacak? Ülkemizde ve tüm dünyada corona virüs etkisini her geçen gün arttırarak yayılmaya devam etmektedir. Spor dünyası da bu virüsten etkilenmiştir. Süper Lig’in süresiz olarak ertelenme kararının ardından herkes tek bir sorunun cevabını arıyor: Lig iptal mi olacak? Süper Lig iptal olursa Galatasaray'ın 23 yıl sonraki Fenerbahçe zaferi geçersiz mi sayılacak?

Elneny herkesin gönlünü fethetti! 'Üzülmeyin Allah bizimle'

Elneny herkesin gönlünü fethetti! 'Üzülmeyin Allah bizimle' Siyah beyazlıların Mısır'lı futbolcusu Muhammed Elneny sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile gönülleri fethetti. Elneny hesabından Kuran'ı Kerim okurken fotoğrafını paylaştı.

Sergen Yalçın verdiği cevapla herkesi kahkahaya boğdu

Sergen Yalçın verdiği cevapla herkesi kahkahaya boğdu Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın canlı yayına bağlanarak Beşiktaş camiasının ve futbolcularının corona virüs ile ilgili aldığı tedbirleri konuştu. Sergen Yalçın ayrıca oyuncularının ne yaptığı ile ilgili sorulan soruya öyle bir cevap verdi ki tüm stüdyo kahkahaya boğuldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER