Mart 2020 Haberleri

Fenerbahçe'yi Nisan'da bekleyen tehlike! Corona virüsü etkisi

Fenerbahçe'yi Nisan'da bekleyen tehlike! Sarı lacivertlilerde futbol takımı için hoca arayışı, Nisan ayındaki ödemeler ve son olarak basketbol takımında ortaya çıkan korona virüs olayı yönetimi düşündürüyor.Teknik direktör arayışı ikinci plana itilirken, gündem Nisan ayındaki ödemeler ve basketbol takımı.

Fatih Terim'in işi çok zor! Devler Ligi bitti bu kez de...

Fatih Terim'in işi çok zor! Devler Ligi bitti bu kez de... Galatasaray’da Fatih Terim bir kez daha fikstür kabusuyla sarsıldı. Sezonun ilk yarısında Şampiyonlar Ligi nedeniyle 3 günde bir maç yapan takımının ikinci devreyle rahatladığını düşünen tecrübeli hoca, bu kez de ertelemeyle yıkıldı.

Ryan Babel karantina günlerini anlattı

Ryan Babel karantina günlerini anlattı Galatasaray'dan kiralık Ajax'ta olan Ryan Babel, Hollanda kulübünün podcast yayınına katıldı, Amsterdam'daki karantina günlerini anlattı.

Fenerbahçe Galatasaray'a fark attı

Fenerbahçe Galatasaray'a fark attı Fenerbahçe iki yıldır kötü performans sergilese de taraftarlar tribün liderliğini kimseye kaptırmıyor. Kadıköy’de bu sezon oynanan 12 lig maçını ortalama 38 bin 143 kişi izledi. Galatasaray’ın maçlarını 34 bin 990 taraftar takip etti

Yılmaz Vural'dan virüs kararı! Tesise kapandı

Yılmaz Vural'dan virüs kararı! Tesise kapandı Dünyayı tehdit eden Corona virüsü salgını yüzünden sezona verilen arada 4 gün izin yapıp antrenmanlara salı günü yeniden başlayacak TFF 1. Lig ekibi Akhisarsporda İçişleri Bakanlığının yayınladığı 65 yaş genelgesine takılan teknik direktör Yılmaz Vural, tesislere karargah kurdu.

Zlatan İbrahimovic'ten flaş karar!

Zlatan İbrahimovic'ten flaş karar! Zlatan Ibrahimovic, ara transfer döneminde katıldığı Milan'dan sezon sonunda ayrılmaya karar verdi

Galatasaray'ın 3 kaptanı kulüp personeline jest yapacak

Galatasaray'ın 3 kaptanı kulüp personeline jest yapacak Corona virüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından Galatasaray, çoğu kulüp gibi maddi gelirlerinin önemli kısmında aksama yaşadı. Takımın 3 kaptanı Muslera, Selçuk ve Donk, bu süreçte maaş gecikmesini sorun etmeyecek ve primlerinden bir kısmıyla kulüp personelinin giderlerini karşılayacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER