Mart 2020 Haberleri

Kayserispor'dan Fenerbahçe’ye geçmiş olsun mesajı

Kayserispor'dan Fenerbahçe’ye geçmiş olsun mesajı Hes Kablo Kayserispor Kulübü, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

65 yaş ve üzerine koronavirüs uyarısı

65 yaş ve üzerine koronavirüs uyarısı Fenerbahçe Kulübü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan kongre üyelerinin sokağa çıkmaması yönünde uyarıda bulundu.

Jose Sosa'dan Obi Mikel'e 'koronavirüs' tepkisi

Jose Sosa'dan Obi Mikel'e 'koronavirüs' tepkisi Trabzonspor'da koronavirüs nedeniyle sözleşmesi feshedilen Obi Mikel'le, Jose Sosa'nın Başakşehir maçı öncesi tartıştığı ve Sosa'nın Mikel'e, "Çözüm bu değil" diyerek tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Mehmet Sepil'den flaş açıklama! 'Zararı kulüpler ve futbolcular paylaşır'

'Zararı kulüpler ve futbolcular paylaşır' Koronavirüs salgını nedeniyle lige ara verilmesini değerlendiren Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, oluşacak zararı kulüpler ve futbolcuların paylaşması gerektiğini belirtti.

Beşiktaş'a kötü haber! Corona virüsüne yakalandılar

Beşiktaş'a kötü haber! Corona virüsüne yakalandılar Beşiktaş Kulübü'nün eski asbaşkanlarından Numan Ceyhan, eşi Arzu Ceyhan ile birlikte corona virüsüne yakalandığını açıkladı.

Ahmet Nur Çebi'den eski yönetime 'koronavirüslü' gönderme

Ahmet Nur Çebi'den eski yönetime 'koronavirüslü' gönderme Gündeme dair açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, koronavirüsün ekonomik etkisiyle ilgili konuştu. Çebi, ''Bu kulüpler ne başkanlar, yöneticiler gördü. Virüsün etkisi ne ki?'' dedi.

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic ortalıkta görünmüyor

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic ortalıkta görünmüyor Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısını idman yaparak geçirdikten sonra Ocak ayında profesyonel sözleşmeye imza atan Ajdin Hasic, kiralık olarak gönderildiği Ümraniyespor'da beklentileri karşılayamadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER