Mart 2020 Haberleri

Emre Belözoğlu'ndan liglerin ertelenmesi hakkında konuştu

Liglerin ertelenmesi hakkında konuştu Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, hem dünyayı etkisi altına alan corona virüs (Covid-19) hem de bu salgın nedeniyle liglerin ertelenmesine ilişkin düşüncelerini kulüp televizyonuyla paylaştı.

Daum'dan şok sözler! 'Fenerbahçe'de problem...'

Daum'dan şok sözler! 'Fenerbahçe'de problem...' Teknik direktör arayışları çerçevesinde, Fenerbahçe'nin gündemine gelen Chritoph Daum, sarı lacivertli takımın bazı sorunlarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'den Obradovic açıklaması

Fenerbahçe'den Obradovic açıklaması Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, son dönemde Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ile ilgili çıkan haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta koronavirüsün ekonomik sıkıntıları ne olacak?

Beşiktaş'ta koronavirüsün ekonomik sıkıntıları ne olacak? Beşiktaş gibi borcu fazla olan kulüpler ise bu salgından çok daha fazla etkilenecek ve salgının ekonomik zararını çok daha fazla hissedecek.

Yılmaz Vural'dan olay Fenerbahçe yorumu

Yılmaz Vural'dan olay Fenerbahçe yorumu TFF 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumla ilgili Radyospor'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Erteleme Fenerbahçe'nin işe yaradı! İşte 4 formül

Erteleme Fenerbahçe'nin işe yaradı! İşte 4 formül Yerli olarak Erol Bulut'u liste başına yazan Fenerbahçe yönetimi, yabancı teknik direktör adaylarını da tekrar masaya yatıracak; en iyisiyle anlaşacak.

Corona virüs en çok Ronaldo'ya kaybettirecek

Corona virüs en çok Ronaldo'ya kaybettirecek Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından, İtalya'da en fazla kaybı yaşayacak futbolcunun kendini Portekiz’deki evinde karantinaya alan Cristiano Ronaldo olduğu ortaya çıktı. Juventus'un yıldızının bu süreçte yaklaşık 10 milyon euro zarar edeceği tahmin ediliyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER