SÜPER LİG

Kayserispor'dan Fenerbahçe’ye geçmiş olsun mesajı

Hes Kablo Kayserispor Kulübü, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kayserispor'dan Fenerbahçe’ye geçmiş olsun mesajı

Hes Kablo Kayserispor Kulübü, basketbol takımı oyuncuları ve idari kadrosunda korona virüsü tespit edilen Fenerbahçe için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi; “Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımındaki bazı oyuncularda ve idari personelinde COVID-19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza inanıyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımındaki bazı oyuncularda ve idari personelinde COVID–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza inanıyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.🙏🏻<a href="https://t.co/2pLLMTyEEX">https://t.co/2pLLMTyEEX</a></p>&mdash; Hes Kablo Kayserispor (@KayserisporFK) <a href="https://twitter.com/KayserisporFK/status/1241321745119936512?ref_src=twsrc%5Etfw">March 21, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER