Mart 2020 Haberleri

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den dua çağrısı

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den dua çağrısı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından kızı Merve Terim Çetin, babası için herkese bir çağrıda bulundu. Merve Terim Çetin 'dualarınızda babam da olsun' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’in corona virüs testinin sonucu belli oldu

Fatih Terim’in corona virüs testinin sonucu belli oldu Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından alarma durumuna geçildi. Albayrak'ın aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Fatih Terim de tedbir amaçlı olarak test yaptırdı. Testin sonucu belli oldu.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finalleri süresiz ertelendi!

UEFA'dan kritik karar! Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi... UEFA, corona virüs salgını nedeniyle Avrupa Ligi Finali ve İstanbul'da düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi Finali'nin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Bafetimbi Gomis'ten flaş Galatasaray itirafı!

Bafetimbi Gomis'ten flaş Galatasaray itirafı! Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve kariyerini Suudi Arabistan ekibi El-Hilal'da sürdüren Bafetimbi Gomis, Marsilya'dan sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu süreç ile ilgili flaş itiraflarda bulundu.

Galatasaray'dan Abdurrahim Albayrak açıklaması

Galatasaray'dan Abdurrahim Albayrak açıklaması Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Galatasaray'ın transfer listesi sızdı! İşte Fatih Terim'in yeni gözdeleri

Transfer listesi sızdı! İşte Fatih Terim'in yeni gözdeleri Galatasaray'da, yeni sezonun transfer listesi şekilleniyor. Teknik direktör Fatih Terim'in "Bundan sonra genç oyunculara yatırım yapacağız" sözlerinin ardından sarı-kırmızılı takım gelecek vadeden isimleri takibe almıştı. İşte o yıldızlardan bazıları...

Abdurrahim Albayrak'a corona virüs şoku!

Abdurrahim Albayrak'a corona virüs şoku! Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta Corona virüsü (Covid-19) tespit edildiği ve çiftin tedavi altına alındığı öğrenildi. 65 yaşındaki Abdurrahim Albayrak'ın ilk testi negatif çıkmıştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER