DİĞER HABERLER

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den dua çağrısı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından kızı Merve Terim Çetin, babası için herkese bir çağrıda bulundu. Merve Terim Çetin 'dualarınızda babam da olsun' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den dua çağrısı

Dün akşam saatlerinde Fatih Terim'in tweeter hesabından corona virüs testiyle ilgili yaptığı paylaşım Fatih Terim hayranlarını bir hayli üzdü. 

Terim, paylaşımında corona virüs testi yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. 

Bu paylaşımın ardından hayranları gibi ailesi de büyük üzüntü yaşadı. Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin babası için dua çağrısında bulundu.

İşte Merve Terim Çetin'in o sözleri;

Herkesin mesajlarını ve telefonlarını görüyorum ama korkudan elimi kaldıracak gücüm yok. Sevdiklerimi duyunca daha çok ağlıyorum. Güçlü de olamıyorm çünkü çok korkuyorum ve öfkeme engel olamıyorum. Herkese ilgisi ve sevgisi için sonsuz teşekkürler. Gücüm olduğunda teker teker döneceğim dualarınızda Aslan Babam olsun. Sabah oldu ama hala haber alamadık. Gecesi nasıl geçti, uyandı mı, yanında kimse olmadığı için haber alamamak berbat. Rabbime sığındım, belki de 40 senedir durmadın adam, senin duracağın yok. Ben seni dinlendirmeyi bilirim dedi kendince. Bugüne daha iyi uyan Babam.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER