Ocak 2020 Haberleri

Konyaspor Zenit'ten Robert Mak'ı transfer etti

Konyaspor Zenit'ten Robert Mak'ı transfer etti İttifak Holding Konyaspor, Zenit'in Slovak oyuncusu Robert Mak'ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Trabzonspor'a Nwakaeme şoku! Tahkim Kurulu o itirazı reddetti

Trabzonspor'a Nwakaeme şoku! Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Denizlispor ile kupada oynadığı maçta Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin gördüğü kırmızı karta yaptığı itirazı reddetti.

Bursaspor Abdou Razack Traore'yi kiraladı

Bursaspor Abdou Razack Traore'yi kiraladı TFF 1'inci Lig ekibi Bursaspor, Süper Lig lideri Demir Grup Sivasspor'dan Abdou Razack Traore'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Yılmaz Vural resmen Akhisarspor'da

Yılmaz Vural resmen Akhisarspor'da TFF 1'inci Lig ekiplerinden Akhisarspor, teknik direktör Yılmaz Vural'la sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor Guilherme'nin sözleşmesini feshetti

Guilherme'nin sözleşmesi feshedildi Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'un gündemindeki Guilherme'nin sözleşmesini feshetti ve TFF'ye bildirdi.

Trabzonspor Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Kritik derbinin hakemi belli oldu Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisini Ali Palabıyık yönetecek.

NBA kararını verdi! Logo değişmeyecek

NBA'den Kobe Bryant için yeni karar Geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Kobe Bryant ile ilgili birçok basketbolsever tarafından NBA'ye bir çağrıda bulunuldu. NBA logosunda Kobe Bryant'ın siluetinin olmasını isteyen basketbolseverlere NBA tarafından da cevap gecikmedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER