Mayıs 2019 Haberleri

Türkiye Yunanistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Yunanistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye A Milli Futbol Takımı Yunanistan ve Özbekistan ile hazırlık maçları yapacak. Bilet satışları başlayan maçlardan Türkiye Yunanistan maçı Antalya Stadyumu'nda, Türkiye Özbekistan maçı ise Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda yapılacak. Peki Türkiye Yunanistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Inter'de Luciano Spalletti dönemi sona erdi

Inter'de Luciano Spalletti dönemi sona erdi Serie A devi Inter, bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla iki sezondur takımı çalıştıran Luciano Spalletti'nin görevine son verildiğini duyurdu. Milano ekibinin yeni direktörü Antonio Conte'ye kısa süre içinde resmi imzayı attırması bekleniyor.

Hikmet Karaman UEFA Kupası ile poz verdi

Hikmet Karaman UEFA Kupası ile poz verdi İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Azerbaycan'da oynanan UEFA Avrupa Ligi final maçı öncesinde, UEFA Kupası ile poz verdi.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi başlıyor

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi başlıyor Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından uzun süredir devam eden teknik direktör arayışı nihayet sonuçlandı. Başakşehir'i ikinci yapan Abdullah Avcı Beşiktaş'a geliyor.

Fenerbahçe Vedat Muriqi transferinde mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı Yeni sezona önemli transferlerle girmeye hazırlanan Fenerbahçe'de en büyük sorun çözülüyor. Yıllardır golcü hasreti çeken sarı lacivertliler Vedat Muriqi transferini bitiriyor.

Başakşehir Okan Buruk ile anlaştı

Başakşehir Okan Buruk ile anlaştı Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli teknik adamın Başakşehir ile anlaştığı öğrenildi.

Trabzonspor'un UEFA'ya gitme şartları

Trabzonspor'un UEFA'ya gitme şartları UEFA Kulüp Finansal Kontrol Organı (CFCB), Trabzonspor’un UEFA’ya gitme şartlarını açıkladı. Genel bir iyileşmenin olduğunun altı çizilirken, 3 madde üzerinde duruldu ki bunlar yerine getirilmezse Fırtına bundan sonra Avrupa için alacağı 2 biletten birini kaybedecek.

TREND HABERLER
TREND HABERLER