Mayıs 2019 Haberleri

TFF 2. Lig play-off finalinin faturası 1,5 milyon lira

TFF 2. Lig play-off finalinin faturası 1,5 milyon lira Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan müsabakaya ev sahipliği yapan Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda 1,5 milyon liralık hasar tespit edildi.

Alanyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması

Alanyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu, "Sergen hoca ile bir kez daha konuşacağız. Henüz sonuçlanan bir şey yok." dedi.

Beşiktaş'ta sürpriz transfer atağı

Beşiktaş'ta sürpriz transfer atağı Transfer çalışmalarına başlayan ve yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için uğraşan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.. Kara Kartal Fulham'da kiralık olaran geçiren ve bonservisi Dortmund'da olan Andre Schürrle'yi transfer etmek istiyor..

Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla'nın otomobiline spreyli saldırı

Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla'nın otomobiline saldırı Beşiktaşlı kaleci Loris Karius ile nişanlanmaya hazırlanan Sophia Thomalla'nın otomobiline spreyli saldırı yapıldı.

Galatasaray'da Gökay Güney'e 5 yıllık imza

Galatasaray resmen açıkladı! 5 yıllık imza Galatasaray, altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu Gökay Güney ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 

Chelsea Arsenal UEFA Avrupa ligi final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa ligi final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Chelsea ve Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçında bu akşam Bakü Olimpiyat Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Peki Chelsea-Arsenal final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor’da gollerde Kone imzası yer aldı

Sivasspor’da gollerde Kone imzası yer aldı Spor Toto Süper lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’da deneyimli forvet oyuncusu Arouna Kone, bu yıl attığı 11 golle takımının en golcü oyuncusu oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER