Mayıs 2019 Haberleri

Fenerbahçe'ye Benfica modeli geliyor

Fenerbahçe'ye Benfica modeli geliyor Fenerbahçe'ye Benfica modeli geliyor.. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Portekiz’e uçan başkan Ali Koç Benfica Başkanı Luis Filipe Viera ve yönetimiyle bir toplantı yaptı.. Ali Koç’un kulüp modelini incelediği ortaya çıktı.

Arda Turan için sürpriz transfer iddiası

Arda Turan için sürpriz transfer iddiası Teknik direktör konusunda çalışmalarına devam eden Beşiktaş için bomba bir iddia gündeme geldi.. Abdullah Avcı için karar kılan Beşiktaş Arda Turan için de girişimlere başladı..

Hatayspor final maçı için İstanbul'a gitti

Hatayspor final maçı için İstanbul'a gitti Hatayspor, Spor Toto 1'inci Lig Play-Off final karşılaşmasında İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan Gazişehir Gaziantep maçı için İstanbul'a gitti. 

Flaş açıklama! Galatasaray'a geri dönmek istiyor

Flaş açıklama! Galatasaray'a geri dönmek istiyor Galatasaray’a ocak ayında kiralık olarak geri dönen ve bu kısa periyotta önce Ziraat Türkiye Kupası’nı ve ardından şampiyonluk kupasını kaldıran 28 yaşındaki savunmacı Semih Kaya, açıklamalar yaptı

Rıza Çalımbay Sivasspor ile anlaşmak üzere

Sivasspor'un yeni teknik direktörü belli oluyor Demir Grup Sivasspor’da yeni teknik direktör için geri sayım başladı. Hakan Keleş'le yolları ayırmaya hazırlanan kırmızı-beyazlıların Rıza Çalımbay'ı gündemine aldığı öğrenildi.

Avrupa Ligi’nde final zamanı

Avrupa Ligi’nde final zamanı Avrupa Ligi’nde final zamanı.. UEFA Avrupa Ligi’nin bu yılki finalinde iki İngiliz ekibi Arsenal ve Chelsea yarın kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Gemileri yaktı

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Gemileri yaktı Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Taraftar ile problem yaşayan ve Ersun Yanal'ın 1 yıl daha kalmasını istediği futbolcu Mehmet Topal takımdan ayrılma kararı aldı

TREND HABERLER
TREND HABERLER