FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye Benfica modeli geliyor

Fenerbahçe'ye Benfica modeli geliyor.. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Portekiz’e uçan başkan Ali Koç Benfica Başkanı Luis Filipe Viera ve yönetimiyle bir toplantı yaptı.. Ali Koç’un kulüp modelini incelediği ortaya çıktı.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'ye Benfica modeli geliyor

Fenerbahçe Benfica modeli için kolları sıvadı.. Başkan Ali Koç, Benfica Başkanı Luis Filipe Viera ve yönetimiyle buluştu. Bu buluşmada hem uzun vadeli hem de kısa vadeli planlar masaya yatırıldı.

Benfica modelini yakından takip eden Fenerbahçe’de başkan Koç önemli bilgiler aldı. Yarışmacı bir takım olmanın yanı sıra genç isimleri dünya futboluna kazandıran ve buradan önemli gelirler elde eden kulübün bu modeli hedefleniyor.

TRANSFER İÇİN DE GÖRÜŞÜLDÜ
Kulübün altyapı ve üst yapıdaki bu başarısının nasıl Fenerbahçe'de uygulanabileceği konusunda bir toplantı yapıldı. Ardından transfer konusu gündeme geldi. İki kulübün birbirinden alabileceği futbolcular üzerine de konuşuldu..

Burada Fenerbahçe için Lubomir Fejsa ismi öne çıktı. Bu oyuncuyla ilgili Başkan Ali Koç’un temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER