Mayıs 2019 Haberleri

Beşiktaş Shinji Okazaki’nin transferi için düğmeye bastı

Bomba iddia! Beşiktaş Kagawa'nın yerini dolduruyor Yeni sezona güçlü bir kadro kurmak istene Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Shinji Kagawa'yla yollarını ayıran siyah beyazlı ekip sürpriz bir ismi kadrosuna düşünüyor.. Yönetim, 4 yıllık leicester City macerasını noktalayan Shinji Okazaki’nin peşine düştü.

Asamoah Gyan İstikbal Mobilya Kayserispor’a haciz gönderdi

Süper Lig ekibine haciz şoku! İstikbal Mobilya Kayserispor bu sabah büyük bir şok yaşadı.. Ganalı yıldız Asamoah Gyan, İstikbal Mobilya Kayserispor’a haciz gönderdi.

Galatasaraylı futbolcuya sürpriz talip

Galatasaraylı futbolcuya sürpriz talip yGalatasaray'da Mbaye Diagne için sürpriz bir gelişme yaşandı.. Diagne için Suudi Arabistan kulübü 8 milyon Euro teklif etti.. Rakamı az bulanYönetim menajeri İstanbul'a davet etti.. Transfer iddiası ile ilgili gelişmeler haberimizde..

Cenk Tosun Beşiktaş ile ilgili kararını verdi 'Burak Yılmaz ile...'

Cenk Tosun açıkladı 'Burak Yılmaz ile...' Beşiktaş yönetiminin Beşiktaş forması giydirmek istediği Cenk Tosun'dan siyah beyazlı kulüp ile ilgili heyecanlandıran açıklama geldi. Everton’dan 7 milyon avro alan yıldız golcü yılda 2,5 milyon avroya Beşiktaş'a dönmeye hazır olduğunu açıkladı.

Göztepe'den Tayfur Bingöl için veda mesajı

Göztepe'den Tayfur Bingöl için veda mesajı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, sözleşmesi sona eren oyuncusu Tayfur Bingöl için veda mesajı yayımladı.

Fatih Terim'den çok konuşulacak sözler

Fatih Terim'den çok konuşulacak sözler Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla sezonu değerlendirdi ve yeni hedeflerini belirledi. Terim'in paylaşımında öne çıkan söz ise, "Hayallerimizi hayata geçirme zamanı geldi" oldu.

Fenerbahçe'den ayrılan Valbuena'nın yeni adresi belli oldu

Valbuena'nın yeni adresi belli oldu Antalyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'ye veda eden futbolcu Mathieu Valbuena, Yunan ekibi Olympiakos ile sözleşme imzaladı

TREND HABERLER
TREND HABERLER