BEŞİKTAŞ

Cenk Tosun Beşiktaş ile ilgili kararını verdi 'Burak Yılmaz ile...'

Beşiktaş yönetiminin Beşiktaş forması giydirmek istediği Cenk Tosun'dan siyah beyazlı kulüp ile ilgili heyecanlandıran açıklama geldi. Everton’dan 7 milyon avro alan yıldız golcü yılda 2,5 milyon avroya Beşiktaş'a dönmeye hazır olduğunu açıkladı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Cenk Tosun Beşiktaş ile ilgili kararını verdi 'Burak Yılmaz ile...'

Beşiktaş‘ta kulüp tarihinin rekorunu kırarak 23 milyon euro karşılığında Everton‘a transfer olan Cenk Tosun büyük bir fedakarlıkla Beşiktaş'a dönmek istiyor. Everton'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Cenk Tosun için İngiliz kulübüne kiralama formülü sunmayı planlayan Beşiktaş yönetimi bu hafta içinde ilk ciddi adımı atmayı planlıyor.

Everton'da bir buçuk sezondur formasını giydiği Everton’da takımın defansif oynaması sebebiyle kendi performansını gösteremeyen 27 yaşındaki oyuncu, yeniden siyah-beyazlı formayı giymek için yönetimle temasa geçti. Umut Güner'in bu hafta Everton'a resmi teklifte bulunması bekleniyor. Everton'ın milli futbolcuyu öncelikle bonservisiyle vermeyi planladığı ancak kiralama tekliflerinin de değerlendirileceği belirlendi.

Siyah beyazlı kulübü heyecanlandıran Cenk Tosun, yeni sezonda Burak Yılmaz ile harika bir ikili olabileceklerini "İkimiz de son vuruş konusunda çok iyiyiz Ceza sahası içerisinde yakalarsak geçmiş olsun Ayrıca ikimizin de çok farklı özellikleri var" sözleriyle ifade etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER