Mayıs 2019 Haberleri

Abdülkerim Bardakçı Konyaspor'a geri dönüyor!

Abdülkerim Bardakçı Konyaspor'a geri dönüyor! Spor Toto Süper Lig’de 9 yıl sonra mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor’da defansta görev yapan Abdülkerim Bardakçı ile yola devam edilemeyeceği açıklandı.

Sivasspor’da Bjarsmyr takıma veda etti

Sivasspor’da Bjarsmyr takıma veda etti Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Mattias Bjarsmyr, Galatasaray maçının ardından sosyal medya hesabından takıma veda etti.

Abdurrahim Albayrak açıkladı! Arda Turan dönüyor mu?

Albayrak açıkladı! Arda Turan dönüyor mu? Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir televizyon programında, Ünal Aysal döneminden bu sezonki şampiyonluğa ve önümüzdeki sezonun transferlerine kadar pek çok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu.

12 Dev Adam’ın Dünya Kupası maç saatleri belli oldu

12 Dev Adam’ın Dünya Kupası maç saatleri belli oldu A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın, Çin’de düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda oynayacağı karşılaşmaların saatleri belli oldu.

Beşiktaş Süper Lig'de umduğunu bulamadı

Beşiktaş Süper Lig'de umduğunu bulamadı Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu üçüncü tamamlayan Beşiktaş, umduğunu bulamadı.

Trabzonspor'da Olcay Şahan ve Ibanez'e veda töreni yapıldı

Trabzonspor'da Olcay Şahan ve Ibanez'e veda töreni yapıldı Trabzonspor, sözleşmeleri sona erecek Olcay Şahan ve Luis Ibanez için veda töreni düzenledi.

Paris Saint Germain Tuchel ile devam edecek

Paris Saint Germain Tuchel ile devam edecek Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), teknik direktör Thomas Tuchel'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattığını duyurdu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER