FENERBAHÇE

Fenerbahçe Vedat Muriqi transferinde mutlu sona ulaştı

Yeni sezona önemli transferlerle girmeye hazırlanan Fenerbahçe'de en büyük sorun çözülüyor. Yıllardır golcü hasreti çeken sarı lacivertliler Vedat Muriqi transferini bitiriyor.

Fenerbahçe Vedat Muriqi transferinde mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe, bu sezon 17 gol 8 asiste imza atan Vedat Muriqi ve kulübü Rizespor ile anlaşmaya vardı. İkinci Başkan Semih Özsoy dün Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile bir araya geldi.

Bu sezon Rizespor'da önemli aşama kaydeden ve yılın en iyileri arasında yer alan Vedat Muriqi'nin transferi büyük oranda bitti. Görüşmeleri yürüten Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy ile Rizespor Başkanı Hasan Kartal anlaşmaya vardı. Semih Özsoy, Vedat Muriç için 3.5 milyon Euro ve 1 futbolcuyu kiralık olarak teklif etti. Bu ismin de sezonun ikinci yarısını Yeni Malatyaspor'da geçiren Barış Alıcı olduğu öğrenildi.

TARAFTARA BAYRAM HEDİYESİ

Birkaç gün içinde Başkan Ali Koç, Rizeli mevkidaşıyla bir araya gelip ödeme planı üzerinde kesin anlaşmaya varacak. Bu transfer, Ramazan Bayramı'nın ilk günü duyurulacak, taraftarlara bayram hediyesi verilecek.

İddiaya göre sarı-kırmızılı yöneticiler, Rizespor Başkanı Hasan Kartal'la temasa geçip Kosovalı golcüye talip olduklarını iletti.

Galatasaraylı bir yetkilinin “Diagne'yi satacağız. Vedat'ı istiyoruz ama bize süre verin” dediği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER