Nisan 2019 Haberleri

Ersun Yanal gidiyor mu kalıyor mu? Ali Koç kararını verdi

Ersun Yanal gidiyor mu? Ali Koç kararını verdi Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istenilen başarıyı sağlayamaması yönetimin yeni hoca arayışlarına girmesine sebep olmuştu. Son olarak Abdullah Avcı 'nın ismi gündeme gelmişti. Ancak Ali Koç son sözü söyledi ve Ersun Yanal ile ilgili kararını verdi.

Sürpriz transfer! Fenerbahçe joker futbolcusunu buldu

Sürpriz transfer! Fenerbahçe joker futbolcusunu buldu Kötü gidişatı düzeltmek için çaba gösteren Fenerbahçe yeni sezon için birden fazla mevkide oynayabilecek isimlere yöneldi.. Bunların en başında ise Championship takımlarından Norwich'te forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Timm Klose var..

Fenerbahçe'ye Mehmet Ekici müjdesi! Geri dönüyor

Fenerbahçe'ye Mehmet Ekici müjdesi! Geri dönüyor Ankaragücü karşılaşmasında Canteros ile yaşadığı tartışma sonucu kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Mehmet Ekici, Kasımpaşa maçıyla birlikte formasına kavuşuyor.

Fatih Altaylı Volkan Demirel'e ateş püskürdü! 'Nah alırsın...'

Fatih Altaylı Volkan Demirel'e ateş püskürdü! Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programında Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor maçından sonra söylediği sözlere ateş püskürdü.

Fenerbahçe'de kriz! 4 aydır maaşlar ödenmiyor

Fenerbahçe'de kriz! 4 aydır maaşlar ödenmiyor Fenerbahçe'de ekonomik kriz iddiası! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada 'maaş ödemelerinde diğer kulüplerin önündeyiz' ifadelerini kullanmıştı. Peki gerçekten öyle mi?

Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar

Süper Lig'de zirve ve küme düşme hattı alev alev! Süper Lig'de dün akşam oynanan ikinci maçın ardından 30. hafta mücadeleleri tamamlandı. Süper Lig'de zirve ve küme düşme hattı alev alev yanmaya başladı.. Şampiyonluk ipini hangi takım göğüsleyecek?

Fatih Terim'den hakem göndermesi! Ceza almamız için...

Fatih Terim'den hakem göndermesi! Ceza almamız için... Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER