Nisan 2019 Haberleri

Mehmet Topal'dan kanser hastası çocuklara destek

Mehmet Topal'dan kanser hastası çocuklara destek Kansersiz Yaşam Derneği, "Onların Gözünden Türkiyeye İlham Verenler" adlı projede Türkiye'nin önde gelen iş insanları, sanat ve spor dünyasından önemli kişileri kanser hastası çocuklarla bir araya getirdi.

Fenerbahçe 28 sezon sonra derbi kazanamadı

Fenerbahçe 28 sezon sonra derbi kazanamadı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, 28 sezon sonra büyük maç galibiyeti yaşayamadı.

Maçtan sonra büyük skandal! Neymar'dan taraftara yumruk

Maçtan sonra büyük skandal! Neymar'dan taraftara yumruk Şampiyonlar Ligi maçı sonrası 3 maç men cezasına çarptırılan Neymar dün büyük bir skandala imza attı.. Fransa Kupası finalinin ardından bir taraftara yumruk attığı iddia edildi..

Beşiktaş'ın Isaac Sackey transferini duyurdular

Sackey transferini duyurdular! Süper Lig devine geliyor Bomba transfer iddiası Gana basınından geldi.. Beşiktaş Isaac Sackey transferi için masaya oturdu.. Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen bir başka Ganalı Isaac Sackey Beşiktaş'a geliyor.. İşte iddianın ayrıntıları..

İşte Galatasaray'ın ilk transferi! Resmen açıkladı

İşte Galatasaray'ın ilk transferi! Resmen açıkladı Başakşehir'in üst üste puan kayıplarıyla şampiyonluğun en büyük adayı konumuna gelen Galatasaray, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi ilk transferi bitirdi.

Messi Barcelona'yı şampiyonluğa taşıdı!  66 yıllık rekor

Messi Barcelona'yı şampiyonluğa taşıdı! 66 yıllık rekor La Liga'nın 35. haftasında sahasında Levante'yi 1-0 yenen Barcelona, 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu. Maçtaki tek golü atan Messi gol kralı olması halinde, 66 yıl önce Telmo Zarra'nnın kırdığı en fazla gol kralı olma rekorunu egale edecek.

Eljif Elmas'ın bonservisi açıklandı! İşte talip olan kulüpler

Bonservisi açıklandı! İşte talip olan kulüpler Fenerbahçe'nin Makedon futbolcusu Eljif Elmas hakkında transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor.. Makedon futbolcunun bonservisi ve talip olan kulüpler resmen açıklandı.. Ayrıntılar haberimizde...

TREND HABERLER
TREND HABERLER