Nisan 2019 Haberleri

Bursaspor Akhisarspor maçı sonucu ve özeti

Bursa'da alınan sonuç iki takıma da yaramadı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Bursaspor kendi sahasında Akhisarspor'la golsüz berabere kaldı.

İ.M Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçı sonucu ve özeti

Kayseri'deki maçta puan paylaşıldı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile Aytemiz Alanyaspor, Varela ve Caulker'in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

İstanbul Cup'ta Babos Mladenovic ikilisi şampiyon oldu

İstanbul Cup'ta Babos Mladenovic ikilisi şampiyon oldu TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta çiftlerde Timea Babos-Kristina Mladenovic ikilisi mutlu sona ulaştı.

İstanbulspor Birevim Elazığspor maçı sonucu ve özeti

İstanbulspor ile Birevim Elazığspor yenişemedi Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasındaki İstanbulspor-Birevim Elazığspor karşılaşması 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Galatasaray'ın Konyaspor maçı kadrosu açıklandı

Galatasaray'ın Konyaspor maçı kadrosu açıklandı Galatasaray'da Marcao sürprizi yaşanıyor. Yarın akşam deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak sarı kırmızılı takımda Brezilyalı stoperin sakatlığı bulunuyordu. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da genç stoper bu kritik mücadelenin kadrosuna dahil edildi.

Bu kalecinin kurtarışları inanılmaz! Gol yemiyor

Bu kalecinin kurtarışları inanılmaz! Gol yemiyor Sosyal medya hentbol maçında kalecinin yaptığı bu inanılmaz kurtarışları konuşuyor!

Islam Slimani transferi için görüşmeler başladı

Islam Slimani transferi için görüşmeler başladı Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Leicester City'den transfer ettiği Islam Slimani için Portekiz'den gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Islam Slimani transferi için görüşmeler başladı..

TREND HABERLER
TREND HABERLER