Nisan 2019 Haberleri

TFF'den karar çıktı! Josef Sural için saygı duruşu yapılacak

TFF'den karar çıktı! Josef Sural için saygı duruşu yapılacak TFF, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda oynanan Kayserispor maçı dönüşü Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu vefat eden Josef Sural için flaş bir karar verdi.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün dönüşü muhteşem oldu

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün dönüşü muhteşem oldu Trabzonspor'da sol ayak topuğundaki ağrılar nedeniyle Almanya’da tedavi olan Abdülkadir Ömür’ün dönüşü muhteşem oldu.

Spor camiasından Josef Sural için başsağlığı mesajları

Spor camiasından Josef Sural için başsağlığı mesajları Kayserispor deplasmanı sonrasında Alanya'ya dönüş esnasında kiraladıkları vip minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Josef Sural için spor camiası başsağlığı mesajları yayınladı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yarın başlıyor

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yarın başlıyor Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yarın başlıyor.

Güntekin Onay'dan Galatasaray Beşiktaş derbisi yorumu

Güntekin Onay'dan flaş Burak Yılmaz ve derbi yorumu Hürriyet Gazetesi yazarı Güntekin Onay bugünkü köşesinde Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etmesini değerlendirdi ve Burak Yılmaz ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Galatasaray'dan Belhanda'ya derbi uyarısı geldi

Galatasaray'dan Belhanda'ya derbi uyarısı geldi Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Türk Telekom Stadı’nda derbiye çıkacak olan Galatasaray, yıldız futbolcusu Belhanda'ya kart sınırında olduğu için uyarıda bulundu.

Vefat eden Josef Sural'ın 7 Şubat'ta kızı dünyaya gelmişti

Vefat eden Josef Sural hakkında kahreden detay Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün şoförün uyuması nedeniyle devrilmesi sonucu yaralanan oyunculardan Josef Sural'ın hayatını kaybettiği açıklandı. 2 kız babası 28 yaşındaki oyuncunun küçük kızı 2.5 ay önce Prag'da dünyaya gelmişti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER