SPOR MEDYASI

Fatih Altaylı Volkan Demirel'e ateş püskürdü! 'Nah alırsın...'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programında Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor maçından sonra söylediği sözlere ateş püskürdü.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fatih Altaylı Volkan Demirel'e ateş püskürdü! 'Nah alırsın...'

Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programına konuk olan Fatih Altaylı spor gündemini değerlendirdi.

Fatih Altaylı, Fenerbahçe Trabzonspor maçının ardından kaleci Volkan Demirel'in söylediği sözlere ilişkin sert ifadeler kullandı.  Altaylı “Volkan Demirel bunu hep yapıyor. Ben de eleştiriyorum ‘Sen mafya babası mısın’ diye. Volkan lafa başladı mı ‘Alırım’ ile başlıyor. ‘Evden alırım, karının koynundan alırım, otobüsten alırım’ falan. Sporcu bu lafı etmez ya. Hani çok kızarsın, küfredersin bir şey demem. Öbürü mafya jargonu. Nah alırsın! Kimi alıyorsun Volkan? Dağ başı mı burası? En güzel yanıtı Trabzon Başkanı verdi. ‘Gel al bakalım, kim kimi alıyor’ diye.” şeklinde konuştu.

Volkan Demirel ne demişti?

Fatih Altaylı'nın Volkan Demirel'e söylediği bu sözler üzerine Volkan Demirel'in neler söylediğini hatırlatalım.  Fenerbahçe Trabzonspor maçının ardından Volkan Demirel, soyunma odasına giderken arkasından laf attığını iddia ettiği bordo-mavili kafileden bir kişinin özür dilemesini isteyerek, "Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsten alır özür diletirim" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan da yanıt gecikmedi

Volkan Demirel'in Trabzonsporlu bir taraftara söylediği bu sözler üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Volkan Demirel ile ilgili A Spor'a bağlanarak "Trabzonspor otobüsünden biri adam almaya kalkarsa, çok farklı şeylerle karşılaşabilir. Bunu söyleyen kendine baksın. İki maç oynandı ve olay çıkmadı diye buna içerledi herhalde. Böyle bir oyuncuyu ne kendi takımımda, ne de başka takımda istemem. Biletini keserim. Trabzonspor'un otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddine değil, analar daha doğurmadı onu'' açıklamalarında bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER