Ocak 2019 Haberleri

Galatasaray Boluspor maçı fotoğrafları

Galatasaray Boluspor maçı fotoğrafları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumunda Boluspor'u konuk etti

Emre Belözoğlu'ndan göz dolduran performans

38'lik dinamo! Kasımpaşa maçında en fazla koşan futbolcu oldu Başakşehir'in 38 yaşındaki futbolcusu Emre Belözoğlu, 11 bin 174 metre ile Kasımpaşa maçında en çok mesafe kateden futbolcu oldu.

Fenerbahçe'den o iddialar hakkında flaş açıklama

Fenerbahçe'den o iddialar hakkında flaş açıklama Fenerbahçe yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, dün oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Quaresma Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi!

Quaresma Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi! Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, BB Erzurumspor maçındaki 'kural dışı' hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Fenerbahçe ve Trabzonspor da 'çirkin ve kötü' tezahürat dolayısıyla kurula sevk edilen iki takım oldu.

Galatasaray'dan Diagne teklifi! Kasımpaşa'dan açıklama geldi

Galatasaray'dan Diagne teklifi! Kasımpaşa'dan açıklama geldi Forvet arayışlarını sürdüren ancak zamanı iyice daralan Galatasaray, çözümü Diagne'de buldu.

Altay'da Sait Karafırtınalar dönemi!

Altay'ın yeni teknik direktörü belli oldu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, geçen hafta Boluspor'dan ayrılan teknik direktör Sait Karafırtınalar'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaragücü'nden taraftara müjde! Transfer yasağı resmen kalktı

Ankaragücü'nden taraftara müjde! Transfer yasağı resmen kalktı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nden taraftarı sevindirecek bir haber geldi. Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, borçların ödendiği ve transfer yasağının kaldırıldığı ifade edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER