GALATASARAY

Galatasaray'dan Diagne teklifi! Kasımpaşa'dan açıklama geldi

Forvet arayışlarını sürdüren ancak zamanı iyice daralan Galatasaray, çözümü Diagne'de buldu.

Galatasaray'dan Diagne teklifi! Kasımpaşa'dan açıklama geldi

Forvet transferini henüz sonuçlandıramayan Galatasaray yönetiminin, Süper Lig'de krallık yarışında zirvede yer alan Diagne için Kasımpaşa'ya teklif sunduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, 9 milyon euro artı Eren Derdiyok'u önerdiği, Kasımpaşa'nın ise 15 milyon euro talep ettiği ileri sürüldü. Konuyla ilgili Kasımpaşa cephesinden açıklama geldi.

Ze Luis, Alan, Mitroglou gibi isimlerle henüz anlaşma sağlayamayan sarı-kırmızılı yönetimin, Kasımpaşa'ya Senegalli golcü için çok cazip bir teklif sunduğu iddia edildi.

Son teklif: 9 milyon euro artı Eren Derdiyok

Sarı-kırmızılı idareciler, Diagne için lacivert-beyazlı kulübe 9 milyon euro artı Eren Derdiyok'u verebileceklerini iletti. Kasımpaşa ise 15 milyon euro talep etti. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor.

Eduok'u dün gece Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a satan Kasımpaşa, eski oyuncusu Eren Derdiyok'a sıcak bakıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in planları arasında yer almayan tecrübeli golcü, Paşa'da 2014-15, 2015-16 sezonlarında 39 maçta forma giymişti. 

Sosyal medyadan G.Saray paylaşımı yapmıştı

Diagne Instagram hesabından cumartesi günü G.Saray'la ilgili paylaşımlar yapmış, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti.

Kasımpaşa'dan Diagne açıklaması

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'ün AA'ya yaptığı açıklamada, Diagne'nin sarı-kırmızılı kulübe transfer olacağı iddialarının gündeme geldiğini belirterek, "Diagne'ye teklif sunulabilir ama kulüp başkanı Turgay Ciner bunu kabul eder mi bilmiyorum"  diye konuştu.
 
Transferde bazı şeylerin kısa sürede netleşeceğini aktaran Hasan Hilmi  Öksüz, "Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok ama kararlar Turgay  Ciner'e ait. Bu konuda olumlu ya da olumsuz kararlar verebilir ama takımın yapısı  itibarıyla böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
 
Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili, Galatasaray'da forma giyen eski futbolcuları Eren Derdiyok'un Diagne transferinde takasta düşünülüp  düşünülmeyeceği ile ilgili, şunları kaydetti:
 
"Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan aldığı parayı Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o rakamlara futbolcu oynatmıyor. Diagne'nin de aldığı para belli. Turgay Ciner'in takas karşılığında bir oyuncu vereceğini zannetmiyorum ancak nakit para olayı gündeme gelirse o ayrı. Galatasaray, Eren'den kurtulmak istiyor.  Eren, Kasımpaşa'nın vereceği parayı kabul eder mi onu da düşünmek gerekiyor.  Anlaşılan bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Söyleyebileceğim net bir şey yok. Beklemek gerekiyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER