Ocak 2019 Haberleri

Şarkıcı Berkay ve Arda Turan hakim karşısına çıktı! İşte verdikleri ifadeler

Arda Turan ve Berkay Şahin'den çarpıcı ifadeler! Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin aralarında yaşadıkları kavga sonrasında hakim karşısında ilk kez karşı karşıya geldiler.

Fatih Terim'in biletini kestiği Serdar Aziz İtalya yolcusu

Fatih Terim'in biletini kestiği Serdar Aziz İtalya yolcusu Galatasaray'da Fatih Terim'in gözden çıkardığı Serdar Aziz'e İtalya'dan talip çıktı. Fenerbahçe'ye transferi konuşulan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Serdar Aziz ile İtalyan ekiplerinden Lazio ve Fulham'ın ilgilendiği ortaya çıktı.

Süper Lig'de bu sezon yüzü gülmeyen Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı

Süper Lig'de bu sezon yüzü gülmeyen Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yüzü bir türlü gülmeyen Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı. Sportif direktör Damien Comolli'nin büyük umutlarla Fenerbahçe'ye getirdiği futbolcular birer birer gönderiliyor.

Trabzonspor'da bütün yük genç futbolcuların omuzunda

Trabzonspor'da bütün yük genç futbolcuların omuzunda Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadroda rotasyon şansı bulunmayan Trabzonspor'da bütün yük alt yapıdan gelen genç futbolcuların omuzunda! Trabzonspor’da tam 16 isim forma giyerken, bu oyuncuların 8’ini altyapı futbolcuları oluşturdu.

Sadık Çiftpınar Ersun Yanal'ı dinlemedi golü getirdi

Sadık Çiftpınar Ersun Yanal'ı dinlemedi golü getirdi Ersun Yanal, son dakikada kazanılan kornerlerde Sadık’a ‘geride kal’ dedi. Başarılı stoperin ileri çıkma isteğine İsla da destek verince, 86’da kritik gol geldi

İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kura çekiminde eşleşen takımlar!

Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası kura çekimleri için heyecan dolu bekleyiş başladı. Peki Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda yapılacak?

Kasımpaşa ve Galatasaray arasında anlaşma tamam! Diagne Galatasaray'da

Anlaşma tamam! Diagne adım adım Florya yolcusu Galatasaray forvet transferinde beklenilen hamleyi yaptı ve Kasımpaşa ile Mbaye Diagne transferinde anlaşma sağladı. Diagne'in Galatasaray'a transfer olduğunu ilk Bafetimbi Gomis duyurmuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER