FENERBAHÇE

Süper Lig'de bu sezon yüzü gülmeyen Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yüzü bir türlü gülmeyen Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı. Sportif direktör Damien Comolli'nin büyük umutlarla Fenerbahçe'ye getirdiği futbolcular birer birer gönderiliyor.

Süper Lig'de bu sezon yüzü gülmeyen Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'yi transfer korkusu sardı. Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan Damien Comolli getirdiği futbolcularla Fenerbahçe'nin umduğu başarıyı sağlayamadı. Comolli'nin getirdiği futbolcular sergiledikleri kötü performans ve takıma uyumsuzluğu nedeniyle birer birer takımdan gönderilmeye başladı. 

Fenerbahçe'de Comolli'nin getirdiği Diego Reyes, oynadığı kötü oyundan dolayı devre arasında sarı lacivertli takımdan İspanya'nın Leganes takımına kiralanması ile Fenerbahçe'de yaprak dökümünü başlatan isim oldu.

Öte yandan forvet hattına büyük umutlarla transfer edilen Islam Slimani de Fenerbahçe camiasını hayal kırıklığına uğratan bir diğer isim oldu. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe'den gönderilen isimler Diego Reyes ve Islam Slimani ile de sınırlı kalmadı. Andre Ayew ve Yassine Benzia da Fenerbahçe'de topun ağzına gelen futbolcular arasında yer alıyor. Ligde ilk isabetli şutunu 19. haftada Yeni Malatyaspor karşısında bulabilen Benzia, skorda sorun oluşturdu. Andre Ayew de bu sezon 4 gol attı ve bu gollerin hepsi Kadıköy'de rakip kaleyi buldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER