Ocak 2019 Haberleri

PFDK Martin Skrtel ile ilgili kararını verdi! İşte Martin Skrtel'in cezası

PFDK'dan Martin Skrtel'a şok ceza! O maçlarda olmayacak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'a ceza vermezken, Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Martin Skrtel'e 3 maç ceza verildiğini açıkladı.

Atletico Madrid fizyoterapisti Oscar Ortega kadına şiddet suçlamasıyla gözaltında

Dünyaca ünlü kulübe kadına şiddet suçlaması yüzünden gözaltı şoku! İspanyol jandarmasının pazartesi akşamı Madrid'deki evine giderek gözaltına aldığı Ortega'nın, kadına şiddetle suçlandığı ve halen Majadahonda ilçesindeki jandarma karakolunda tutulduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Serdar Adalı hakkında flaş iddia! Görevinden ayrılıyor

Flaş iddia! Serdar Adalı görevden ayrılıyor! Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın listesine giren Serdal Adalı'nın çok geride kalmaktan rahatsız olduğu ve asbaşkanlık görevinden ayrılacağı konuşuluyor.

Galatasaray ve Kasımpaşa arasında Mbaye Diagne ve Eren Derdiyok pazarlığı

Galatasaray ve Kasımpaşa arasında dev pazarlık Galatasaray ve Kasımpaşa transfer pazarlığı için masaya oturdu. Galatasaray'ın 9 milyon Euro+Eren Derdiyok teklifine Kasımpaşa 13 milyon Euro cevabı verdi. Taraftaların 11-12 milyon Euro bir bedelde anlaşması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Serdar Aziz ile ilgili flaş karar!

Fenerbahçe'den flaş Serdar Aziz kararı Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardığı ancak daha sonra Galatasaray'ın takımda tutmaya karar verdiği Serdar Aziz için son güne kadar bekleme kararı aldı.

Alphonso Davies'in sevgilisine de transfer teklifinde bulundu

Bayern Münih'den Davies'in sevgilisine transfer teklifi Bayern Münih, MLS'ten transfer ettiği Alphonso Davies'in sevgilisi Jordyn Huitema'ya da transfer teklifinde bulundu. Genç oyuncunun sevgilisi, PSG'ye söz verdiği için Bayern'i reddetti.

Beşiktaş'ta hedefte Şenol Güneş var

Şenol Güneş için tehlike çanları çalıyor Beşiktaş’ta Erzurumspor beraberliğinin ardından teknik direktör Şenol Güneş yine tartışılmaya başlandı. Güneş, oyucu tercihleri sebebiyle hedef tahtasına oturtulurken taraftarın da güvenini kaybetti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER