Ocak 2019 Haberleri

Fenerbahçeli taraftar sahaya okunmuş buğday attı

Ali Koç uyarınca taraftar sahaya bakın ne attı Fenerbahçeli taraftar, Yeni Malatyaspor maçından önce sahaya okunmuş buğday attı ve dua etti.

Fenerbahçe küme düşme potasından çıktı! İşte puan durumu

Fenerbahçe küme düşme potasından çıktı! İşte puan durumu Spor Toto Süper Ligin 19. haftası dün oynanan 3 maçla tamamlandı. Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, haftayı 14. sırada kapattı.

Ankaragücü'nde Olcay Şahan sesleri!

Olcay Şahan'ın yeni takımı belli oluyor Trabzonspor'da geçtiğimiz ay kadro dışı bırakılan Olcay Şahan için Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün devre olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe Galatasaraylı Harrison'ın peşinde

Fenerbahçe Galatasaraylı Harrison'ın peşinde Obradovic yönetiminde harikalar yaratan Fenerbahçe Beko, transfer gözünü Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Malik Harrison'a dikti.

Golden State'ten üst üste 11. galibiyet!

Golden State'ten üst üste 11. galibiyet! NBA'de Indiana Pacers'ı 132-100 yenen son şampiyon Golden State Warriors, üst üste 11. maçını kazandı. Karşılaşmada 6 üçlük isabeti bulan Stephen Curry, bir sezonda ilk 40 maçta 200 üçlük atan ilk basketbolcu oldu.

Fenerbahçe ile Trabzonspor el ele UEFA'ya

Fenerbahçe ile Trabzonspor el ele UEFA'ya Finansal fair play konusunda sıkıntı yaşayan iki kulüp, 31 Ocak’ta UEFA yetkililerinin karşısına çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu da bu toplantıya katılacak, burada Türkiye Bankalar Birliği ile yapılacak anlaşmanın ana hatlarını anlatacak. Federasyon, bunun karşılığında kulüpler için UEFA’dan süre isteyecek.

Quaresma Beşiktaş'ta kalacak mı? Serdal Adalı devreye girdi

Quaresma Beşiktaş'ta kalacak mı? Serdal Adalı devreye girdi Beşiktaş'ta İkinci başkan Serdal Adalı, Türkiye’ye getirdiği Portekizli yıldızı sezon sonuna kadar kalması için ikna edebileceğini söyledi. Ancak Q7’nin yakın çevresinden gelen haberlere göre 35 yaşındaki oyuncunun İstanbul’da kalması mucize olur.

TREND HABERLER
TREND HABERLER