1.LİG

Altay'da Sait Karafırtınalar dönemi!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, geçen hafta Boluspor'dan ayrılan teknik direktör Sait Karafırtınalar'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Altay'da Sait Karafırtınalar dönemi!

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziemir Vali Kutlu Aktaş  Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, başkan Özgür Ekmekçioğlu ve teknik  direktörlüğü bırakıp sportif direktörlük görevine geri dönen Özden Töraydın  katıldı.
 
Futbol kariyerinde profesyonel olduğu Altay'a bu kez teknik adam  olarak hizmet edecek olmanın gururunu yaşadığını dile getiren Sait  Karafırtınalar, iç sahada oynayacakları İstanbulspor maçıyla birlikte çıkışa  geçmek istediklerini belirtti.
 
Hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan İzmirli teknik adam, şunları kaydetti:
 
"Altay'ın bir karakteri var. Her zaman kazanmak ve en üstte olmak için  mücadele verir. Konum itibarıyla sıkıntılı bir pozisyonumuz var ancak 3 maçlık  bir galibiyet serisi bizi Play-Off yarışına ortak eder. İlk 2 zor ama ilk 6 neden  olmasın. Bunun için rakiplerin de puan kaybetmesi gerekiyor. Bu sene olmasa da  gelecek yıl ilk 2'nin en büyük adayı olacağımızın sözünü şimdiden verebilirim."
 
Karafırtınalar, 31 Ocak'ta bitecek ara transfer döneminde 2 takviye  daha yapmayı planladıklarını da ifade etti.
 
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise camiaya birlik ve beraberlik  çağrısında bulundu. Zorlu bir süreçten geçtiklerini dile getiren Ekmekçioğlu,  idari, mali ve sportif anlamda başarılı olup 7 yıl içerisinde Süper Lig'e yakışan  bir takım oluşturmak istediklerini dile getirdi.
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER