Aralık 2019 Haberleri

Galatasaray Antalyaspor’u farklı geçti

Galatasaray Antalyaspor’u farklı geçti Galatasaray, Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında sahasında Antalyaspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla geçti..

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku yaşanıyor

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku yaşanıyor Trabzonspor'da son dakika Uğurcan Çakır gelişmesi... Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Kayserispor maçının 53. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Acılar içinde yerde kalan milli eldiven, yerini Erce Kardeşler'e bıraktı.

Trabzonspor Kayserispor maç sonucu: 6-2

Trabzonspor sürprize izin vermedi Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor, sahadan 6-2 galip ayrıldı, ilk devreyi 3. sırada kapattı. Fırtına'ya galibiyeti getiren goller Sörloth (2), Sturridge (2) Nwakaeme ve Abdulkadir Parmak'tan geldi. Ligin dibine demir atan Kayseri'nin sayılarını ise Ömer Uzun ve Kravets kaydetti.

Başakşehir Kasımpaşa maç sonucu ve özeti

Başakşehir Kasımpaşa'yı gole boğdu Süper Lig'de 17. hafta mücadelesinde Başakşehir ve Kasımpaşa, Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 

Fenerbahçe'nin yerlide hedefi Alpaslan Öztürk

Fenerbahçe'ye sürpriz isim Fenerbahçe’nin Süper Lig’den 1 numaralı hedefinin Göztepe’de başarılı bir sezon geçiren Alpaslan Öztürk'ü gündemine aldığı öğrenildi.

Balıkesirspor Osmanlıspor ile berabere kaldı

Balıkesirspor Osmanlıspor ile berabere kaldı TFF 1. Lig’in 17. hafta müsabakasında Balıkesirspor ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitti

Ankaragücü - Denizlispor maç sonucu: 2 - 2

Ankaragücü ile Denizlispor puan paylaştı Süper Lig'de günün ilk maçında Ankaragücü ile Denizlispor Ankara'da karşı karşıya geldi. Konuk ekip Denizlispor 10 kişi kaldığı maçın büyük bölümünü önde götürse de karşılaşma 2-2 sona erdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER