Aralık 2019 Haberleri

Galatasaray'dan ayrılacak ilk ismi açıkladı

Galatasaray'dan ayrılacak ilk ismi açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımdan ayrılacak ilk ismin sinyalini Yuto Nagatomo ile verdi. Terim, Japon futbolcu için "Ayrılsak da yine beraberiz" dedi.

Beşiktaş Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak istiyor

Mario Balotelli bombası! Süper Lig'e geliyor Süper Lig'in ilk yarısını Gençlerbirliği galibiyetiyle noktalayan ve 30 puana ulaşan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Siyah-beyazlılarda öncelik forvet. Bu bölge için Balotelli'yi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bütçenin elvermesi halinde orta sahaya da takviye yapılacak.

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın transferini açıkladı

Galatasaray'ın transferini açıkladı Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe MHK ve TFF'ye seslendi

Fenerbahçe MHK ve TFF'ye seslendi Fenerbahçe'den son dakika açıklaması... Fenerbahçe, MHK Başkanı ve Fenerbahçe-Beşiktaşı maçı hakemlerine dair çıkan iddialarla ilgili bir açıklama yayınladı ve "İvedilikle, MHK ve TFF'den resmi açıklamayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sinan Gümüş'ün büyük hayal kırıklığı

Sinan Gümüş'ün büyük hayal kırıklığı Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Genoa'ya transfer olan Sinan Gümüş, İtalya'da dikiş tutturamadı. 25 yaşındaki futbolcunun satış listesine konulduğu ifade edildi.

En komik kaleci hataları

En komik kaleci hataları Muslera, ter Stegen, Donnarumm, Robin Olsen.. En komik kaleci hatalarını dizler için derledik.

Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması

Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 5-0'lık Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER